Onze nieuwsberichten

IMG_0169 19nov

De winter komt eraan !

Je ging vroeger tijdens de carnavalsvakantie (feestdagen in februari) maar dit specifieke jaar ziet het er ingewikkeld uit ... Het buitenland zal je ongetwijfeld een quarantaine opleggen ... Misschien wil je jezelf niet verdringen op 50 in een kabelbaan… Wat dacht je van een vakantie in de Ardennen? Met voordelige aanbiedingen geeft ons huisje de voorkeur aan verhuur aan gezinnen om de "sociale bubbels" te respecteren. Vakantieweken in februari zijn nog beschikbaar. Het is deze winter voor veel weekenden hetzelfde. Dus geniet ervan !
Conférence de presse Covid 10okt

COVID-19: het onderkomen van Chaumont past zich aan de huidige situatie aan.

Om u tijdens deze moeilijke periode een plek te laten vinden om te ontspannen, hebben we "speciale gezinsaanbiedingen" samengesteld ... Als geen van deze aanbiedingen aan uw verwachtingen voldoet, neem dan contact met ons op via e-mail! We maken een gepersonaliseerde prijs aangepast aan uw verzoek!

Wat de nieuwe overheidsmaatregelen betreft , vindt u de geldende regels op de website info-coronavirus.be: https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/#id_4 .

Als u uit Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland of elders komt, vergeet dan niet om de reisaanbevelingen van uw eigen regeringen te lezen!

Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat deze regels worden gerespecteerd. Mocht u ooit een reservering hebben moeten annuleren die gemaakt was vóór de inwerkingtreding van nieuwe maatregelen, houd er dan rekening mee dat ik dan een bijna volledige terugbetaling zal geven (inhouding van € 20 voor administratiekosten).
soleil polleur 27sep

Herfst is hier!

De herfst is hier ... wat helaas nog steeds het geval is met de Covid en de reisbeperkingen die ermee gepaard gaan ...
Dus geniet van een weekend in België in dit huisje midden in de natuur en kom de prachtige kleuren en het magische licht van dit seizoen bewonderen!
Covid-19 15mei

Covid 19 maatregelen

Le Chaumont wacht op u in volledige gezondheidsbescherming voor echte ontspanning. De volgende maatregelen zijn van toepassing:

  • Er is een desinfectieprotocol opgesteld. U kunt de checklist raadplegen.

  • Bij ontvangst en vertrek wordt u gevraagd een masker te dragen .

  • Tot eind oktober is het huisje alleen gereserveerd voor gezinnen .


Bovendien is de setting ideaal om buiten te leven , ver weg van de drukte:

  • In het hart van de natuur kunt u genieten van de tuin (met barbecue) en de buitenspellen die voor u zijn gereserveerd.

  • Vanuit het huisje kunt u kleine wandelingen of fietstochten maken.