Onze nieuwsberichten

les bougeons éclattent venez vous aussi vous éclater 26feb

Kom en proef de lente!

Aarzel niet om de ontwakende natuur te komen bewonderen. We hebben een speciale aanbieding voor de weekenden van maart en april (behalve paasvakantie). Bel ons op 0476.41.69.02 om van de korting te profiteren.
- Als u al bent gekomen, geef me dan de data van het vorige verblijf en u krijgt 8% korting (niet cumuleerbaar met de voorgestelde codes).
- Als u een nieuwe klant bent, bied ik u 15 € korting.
Alles om u te verwelkomen in volledige gezondheidsbescherming!


Conférence de presse Covid 10okt

COVID-19: het onderkomen van Chaumont past zich aan de huidige situatie aan.

Om u tijdens deze moeilijke periode een plek te laten vinden om te ontspannen, hebben we "speciale gezinsaanbiedingen" samengesteld ... Als geen van deze aanbiedingen aan uw verwachtingen voldoet, neem dan contact met ons op via e-mail! We maken een gepersonaliseerde prijs aangepast aan uw verzoek!

Wat de nieuwe overheidsmaatregelen betreft , vindt u de geldende regels op de website info-coronavirus.be: https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/#id_4 .

Als u uit Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland of elders komt, vergeet dan niet om de reisaanbevelingen van uw eigen regeringen te lezen!

Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat deze regels worden gerespecteerd. Mocht u ooit een reservering hebben moeten annuleren die gemaakt was vóór de inwerkingtreding van nieuwe maatregelen, houd er dan rekening mee dat ik dan een bijna volledige terugbetaling zal geven (inhouding van € 20 voor administratiekosten).
Covid-19 15mei

Covid 19 maatregelen

Le Chaumont wacht op u in volledige gezondheidsbescherming voor echte ontspanning. De volgende maatregelen zijn van toepassing:

  • Er is een desinfectieprotocol opgesteld. U kunt de checklist raadplegen.

  • Bij ontvangst en vertrek wordt u gevraagd een masker te dragen .

  • Tot eind oktober is het huisje alleen gereserveerd voor gezinnen .


Bovendien is de setting ideaal om buiten te leven , ver weg van de drukte:

  • In het hart van de natuur kunt u genieten van de tuin (met barbecue) en de buitenspellen die voor u zijn gereserveerd.

  • Vanuit het huisje kunt u kleine wandelingen of fietstochten maken.